Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2020 05:26 - Може ли с днка експертиза, да доказваме, че някой в Историята не е християнин? Дуетът Стамов- Овчаров( нема да изпозлваме турцизми, я б.а.) го доказаха !
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 642 Коментари: 0 Гласове:
1



Имаше един виц пророкувал появата на научни я метод  денка в  развитието на Обществото във времето, което е предмет на науката История, в който руснак отишъл на посещение в кланица в США и там му показали една машина, в която в началото поставяли теле и в края излизали салам. А, ако поставим салам, ще излезели теле ? - Запитал руснакът. Това да не е майка ти - бил отговорът. Нещо подобно е методът на Стамов- Овчаров,    със своя социологически метод интерпретиращ по неясен статистически модел зададени съмнителни и предпоставени изходни данни великодушно предоставени от денколози в " научен" експеримент ,  в който в началото се поставят " прабългари" и накрая пак излизат  доказано " българи", като дуетът Стамов- Овчаров  предпостатвено  са си поставили да докажат, разбира се не постановките на Школата на Ист. Анарх., че  българите в своя исторически произход са " население от близък по състав трако-сарматски произход, ... Техния етносен състав както и на римляните е разнороден. Но в лимеса на Дунав федерати една близка по своя състав,с преобладаваща етносна група от трако-сарматския масив ще започнат да ги наричат "българи" ( виж ист. анарх. Натан, 2009 форум бг наука и блог.бг б.а), а че "  прабългарите" били " сармати", като  термина " прабългари" не подлежи на дефиниране по аксиомата на баничарницата,  но пък исторически наличната и доказана категория " сармати" е дефинирана, като:  " Todor Chobanov Сармати е етнокултурно, а не биологично понятие...", а научено доказват , че " сарматите"  са " прабългарите", към който недефиниран от баничарницата термин" прабългари" по дифолт са изключени аланите по определение на непрекъснато хронологично присъствие от време Оно в историческите сведения и лупинга на оФците серафимки по ганчеценовишки да твърдят," траките са българи" във варианта МУ " ПРАБЪЛГАРИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ "  и ясното и дефинирани исторически   АЛАНИТЕ  са БЪЛГАРИТЕ обезмисля крайъгълния камък на баничарницата " ПРАБЪЛГАРИ " и не се допуска до научените формуляри на баничарницата .

Подобно на квантовта механика, безкрайно малките величини обект на денколозите, не могат да се съпоставят и съизмерват с общата механика на общественото развитие или на развитието на обществото във времето, което е предмет на науката История, защото и противоречат, т.е. това е неприложим научен метод за Историята, разглеждана , като наука, която изследва обществото, обществените процеси и развитието им във времето, където биологията на отделните му членове нямат никаква познавателна стойност за характера на обществото обект на Историята , като наука.  Та на практика по света в съвремената наука история, дори имената на отделните членове в едно общество са отдавна отхвърлени, като носители на научно познавателна информация за етносен произход, разбира се без към този общоприет консенсус да участвува баничарницата, където имената на  т.нар. " българи" от Чивидалската преписка Сондоке, Расате са доказ за " мингянски" произход, и днес Стамов и Овчарски доказват, че са " прабългари", докато Мария и Габриел не са доказ за " християнски", а са пак ПаБългари и за доказ днес се вади днка материал  " потвърждаващ",  доказите на баничарницата, че не са християни !?
От друга страна опосредствуването на резултатите от науката Денка става посредством чисто статистически модели и интерпретаци, каквито се изпозуват и от " науката" социология и които в повечето случаи са грешни. Е, как тогава при пълната липса на представителна извадка, която на практика никога не е достигана от измервачите и събирачите на денка материал, при които зададените параметри нямат абсолютно никаква гарантирана представителност,   а дори и да имаше, какъвто е случая със социологическите изследвания, как  ще имаме научно обосновани и рационални заключения след, като те подлежат на един или друг статистически интерпретационен модел и порочната практика със верността си социологическите проучвания  е достатъчна за противопоказност в използване на подобен метод, като инструментариум от Историята, разглеждана, като наука.
Чисто технически мястото на извършеното престъпление, криминалния акт на местопоявяването на " прабългарите" на историческата сцена е " контаминирано", т.е.за мърсено от толкова много преминали през него, а това важи иза другите обвиняеми от Процеса на дуета " сарматите", които обаче не били " биологично понятие " !? така, че няма Исторически съд, който да не отхвърли, като недопустими подобни проби .  Но, като във вица за руснака от дуетът Стамов- Овчаров  в началото се поставя " небиологичното" понятие " сармати" и накрая излиза " биологичното" понятие " прабългари" !





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850965
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031