Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2022 17:21 - Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План 2022-2024
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2591 Коментари: 1 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството... дори няма да опитват да крият истинските си намерения“ – преводна статия на Майк Адамс



Пред очите ни се разкрива истината за демоничните същества, които управляват съвременния свят и мразят хората. Това ни осигурява възможност да преразгледаме миналото. Така ще добием и ново, непосредствено разбиране за наскорошните събития в наше време.

Например знаем, че глобалистите са педофили, занимаващи се с трафик на деца – и това е факт. Знаем, че те ръководят глобален черен пазар за „жътва“ на човешки органи и тяхната трансплантация. Знаем, че те редовно влизат в заговори, за да увеличат корпоративната си печалба, като убият произволен брой хора (чрез „ваксини“, други фармацевтични препарати и пр.). И знаем, че те са готови да дирижират събития с цел психологически тероризъм срещу хората по света.
image
Като знаем това и погледнем назад към събития като 11 септември 2001, атентата в Оклахома и дори Втората световна война, ненадейно получаваме ново прозрение. А именно – осъзнаваме, че световната история всъщност е история на глобалисткия тероризъм срещу световното население. Почти всяка криза, през която сме преминали, е била предумишлено създадена и насочвана, за да осъществи глобалистките цели за печалба, власт или депопулация.

Няма почти никакви действителни терористични актове, извършени от индивиди или групировки, които не са директно управлявани от властите или финансирани от глобалистки служители.

Щом напълно разберем миналото и настоящето,

можем да видим и бъдещето с много по-голяма яснота
Знаем например, че:

1. Всеки път, когато хората са на прага на масово пробуждане или пред скок към свобода, глобалистите се впускат в поредна ужасна терористична кампания, за да държат хората уплашени и поробени.

2. Ключово оръжие на глобалистите е принудителната изолация, така че хората да не могат да говорят помежду си. Ковид локдауните бяха част от това, но много по-ефективна стратегия е изключването на енергийната мрежа, така че хората да не могат да общуват чрез електронни средства.

3. Глобалистите подсказват предварително своите следващи ходове, защото се нуждаят от ранно подгряване на следващите си атакуващи ходове. Например, докато самите те планират да предизвикат срив на енергийната мрежа, разгласяват предупреждения, че „екстремистки“ групировки щели да се прицелят в тази мрежа. Истинската екстремистка групировка в САЩ е ФБР, разбира се, и няма нищо по-екстремно от един режим, който открадна властта с фалшификации на изборите и инсценира „бунт“, за да демонизира политическите си противници.

Знаейки това с абсолютна сигурност – и като имаме опит от първа ръка за това как глобалистките правителства активно се прицелват в човечеството за пълното му покоряване – можем с точност да предвидим следващата им ескалираща атака.

Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да опитват да крият истинските си мотиви
Сега изглежда, че те са готови да изиграят „последните ходове“ срещу човечеството и да предприемат тотално превземане на цивилизацията. Това означава прекъсване или унищожаване на веригата за доставка на храни, електрическата мрежа, телекомуникациите, паричните системи и правовите държави. Целта е абсолютен хаос, водещ до масова смърт в глобален мащаб, и колкото повече хаос могат да отприщят по този начин, толкова по-лесно ще прикрият истината за смъртните случаи от ваксини.

Всичко това потвърждава това, което подозираме от доста време. Следващият вектор на атака ще бъде едно или повече от следните:

• Инсценирана кибератака срещу финансовата инфраструктура за премахване на транзакционната инфраструктура и потапяне на градовете в хаос. Това ще бъде първата сцена от сценария за „Великото зануляване“.

• Умишлен срив на електрическата мрежа за постигане на подобен резултат.

• Дирижирано прекъсване на телекомуникациите, ако е необходимо да се гарантира пълен срив на интернет, така че хората повече да не могат да се свързват онлайн.

• Умишлено разпространение на силно заразен патоген с много висока смъртност (Марбург, Ебола и др.) или на токсична наночастица, която симулира патоген. Паниката от това ще бъде използвана за стимулиране на допълнителни кампании за „ваксинация“, които, разбира се, са просто смъртоносни инжекции.

• Операции за вътрешен тероризъм под фалшив флаг, които включват ядрен или радиологичен тероризъм. (Може да бъде и масово аерозолно пръскане с помощта на дронове или пръскачки за химическо трасиране.)

• Провокиране на война с Русия или Китай и унищожение на останалото от Американската армия, умишлено правейки Съединените щати уязвими от чужда инвазия.

• Край на честните и свободни избори, въвеждане на военно-медицинско положение, масова конфискация на оръжие, вътрешни контролно-пропускателни пунктове, лагери на смъртта и тем подобни операции.

Глобалистите са принудени да се разбързат и очевидно са притиснати от срокове
Ето защо:

• Пробуждането се ускорява. Официалните версии за ковид се сриват. Човечеството започна да се бунтува срещу тиранията, а опитите за цензура се провалиха.

• Наближават междинните избори (в САЩ) през 2022-ра и демократите не могат да си позволят тяхното провеждане, защото ще бъдат изхвърлени от властта.

• Смъртните случаи заради „ваксините“ се множат и не могат да се укриват още дълго. Чувалите с трупове пълнят моргите и не могат да се игнорират завинаги.

И така, почти сигурният „прозорец на възможности“ за глобалистите да отприщят следващата вълна на терор срещу човечеството е между днес и началото на ноември. Това означава, че ни остават по-малко от 300 дни на що-горе функциониращо общество по досегашните правила.

Вие какво ще направите през тези няколкостотин оставащи дни?

https://www.otizvora.com/2022/01/14515/globalistite-svaliha-ovchite-kozhi-i-zagatnaha-svoya-plan-2022-2024/




Гласувай:
18



1. zaw12929 - ПРАВ СТЕ: глобалисткия тероризъм ...
01.02.2022 18:10
ПРАВ СТЕ: глобалисткия тероризъм срещу световното население НЕ СПИРА!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832376
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031